Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
30 Postów
Bartek S
(bdb)
Nowicjusz
dzieki Apenandi
dokladnie, dokladnie nic sie nie stanie gdyby spotkac sie w wiekszym gronie Panie wezma ze soba swych panow
pozdr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(Saandra)
Stały Bywalec
Sandra jest za ... Panie "brzydalu" ... masz racje koleżanko ...uważam że Pan bardzo grzecznie i kulturalnie zapukał do Nas wraz z wyjasnieniem i warto Pana zaprosić ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
Sylwia R.
(sziwa)
Nowicjusz
Moje auto ewidentnie zastrajkowało w poprzednią sobote;/ jak coś to trzeba będzie się przespacerować z "buta", coby dotrzeć tym razem "Panie wezmą swoich panów"- ej tak się bawić nie będziemy niektóre panie nie mają takiej możliwości
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty
Dorota A
(Apenandi)
Początkujący
Cieszę się, że mnie popierasz a co do komentarza Pana Brzydala to uważam jednak że Sandra jest bardzo reformowaną osobą chętną do poznawania nowych ludzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty
Dorota A
(Apenandi)
Początkujący
no właśnie kochana może dlatego jakiś szanowny " singiel " też dołączy i Panie, które nie mają Panów może będą miały już Panów kuma?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
Sylwia R.
(sziwa)
Nowicjusz
trzeba by utworzyć inny wątek"Pani szuka pana"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty
Dorota A
(Apenandi)
Początkujący
No i logiczne, że nie będziemy brały połówek na zakupy czy babskie ploty tak? miałam na myśli jakiś " grubszy " wypad : kręgle, imprezka czy coś można byłoby po prostu w tą smutna jesień i zimę wyskoczyć gdzieś wieczorkiem w większym gronie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
Sylwia R.
(sziwa)
Nowicjusz
ja tam jestem za
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Tlumacz Norweskiego
(tlumacznorweskiego)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
aktiv18 napisał:
moj men ma swoje towarzystwo a ja niekoniecznie chce poznawac panow, wiec spotkania panowie i panie mnie nie interesuje , pozdr

Może i dobrze - bo np. taki Brzydki to z frajerami nie pije
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok